Mulțumesc!

Mulțumesc pentru încurajări, pentru că-mi sînteți alături.

Zice că am consumat 3 giga și nu mai am loc de loc.

Nici măcar o poză nu mă mai lasă să pun. măcar că am șters 30 de postări din 2010 și 2011, cu muzică, presupunînd că ocupă mai mult spațiu.

Numai infinitul este infinit, restul încep și se termină.

Se pare că, în cazul meu, acum s-a terminat.

Asta este.

Publicitate

10 răspunsuri

 1. Suntem aici.

 2. Eroarea am comis-o și eu mai la început – am pus poze cu rezoluții mari. Pe viitor, reduceți dimensiunile filelor cu poze. Pentru asta, folosiți un program de editare de poze și salvați-le la JPG, JPEG, PNG cu compresie mare. Compresia se face cu pierdere de date dar, nu este vizibil. După adoptarea sistemului acesta, spațiul va fi mai bine gestionat. Altfel, faceți upgrade la o formulă plătită – nu sunt foarte scumpe, dar mie îmi place moca.

  • Nu prea am dispoziție de manevre.Zic că am consumat 3 giga, adică sută la sută din ce îmi era alocat. Mă mir că m-au lăsat să scriu.Poate dacă aș fi pus numai cîte o poză, aș mai fi avut loc, dar eu încerc să comunic cu ajutorul lor și nu întotdeauna se potrivește una singură.
   Si da, și mie îmi place moca, mai ales că-și fac o grămadă de reclame pe pagina mea.

   • De obicei, nu bagă reclame pe siturile moca, fiindcă traficul este redus.
    Până la urmă, nu este o tragedie. Ar fi trebuit ca, după ștergerile despre care ați scris, să apară din nou ceva spațiu, să vă permită să mai memorați poze.
    Puteți face upgrade la costul minim sau să deschideți un nou cont moca și să legați cele două situri. Am văzut asta, nu știu cum se face dar, se pare că e posibil.

 3. Ooooh, nu! Poze trebuie sterse!
  Din cate mi-am dat seama (nu-s o priceputa, dar m-am incurcat deseori) se aloca x spatiu pentru poze, x pentru video, x (sau „nelimitat”) pentru text.
  Blogger permite 5 giga (gratuit) pentru poze si (inca) nu a impus reclame celor care nu le vor pe blogul lor. 🙂

  Cand o fi, incearca sa copiezi unele dintre pozele deja postate, sa le „editezi” intr-un program (micsorandu-le) sau sa le aranjezi intr-un colaj – programul pe care l-am amintit are mai multe tipuri de colaje (cele mai multe gratuite) Aranjarea fotografiilor in tiparele „colaj simplu” se face usor.
  Dupa ce faci acest lucru incarci pozele fix in aceeasi postare = editezi postarea.

  Cum se „conecteaza” doua bloguri nu stiu.

  Pe Blogger se poate „construi” un blog nou cu aceeasi adresa de gmail si in sectiunea „profil utilizator” apar toate blogurile utilizatorului respectiv (daca alege sa fie vizibile toate). Poate ca la WP e la fel.

  Pe un nou blog se pot si transfera postari de pe alt blog… La acest „capitol” ma pricep cel mai putin (spre deloc) dar am reusit sa fac un transfer de articole de pe un blog pe altul – pe Blogger (doar ca nu stiu cum trebuie selectate doar anumite postari)

 4. Trebuie să existe o cale prin care să rămâi cu noi!

 5. Cred că ai putea să deschizi un alt blog, poate cu nume asemănător cu acesta(poate adăugând un semn grafic sau o cifră), astfel încât să poți rămâne alături de noi.
  Apoi, așa cum faci pentru a adăuga un înscris în fotografiile tale, poți să le schimbi dimensiunile în pixeli, această operațiune făcând ca pozele să ocupe un spațiu mult mai mic, fărâ o pierdere majoră de claritate la vvizionarea pe computer. Eu unul așa procedez cu marea majoritate a pozelor de pe blog (eu le șterg și metadata).
  Orice variantă ai alege, dintre cele sugerate în comentarii, mi-aș dori tare mult să rămâi alături de noi!
  Îți doresc toate cele bune!

 6. Mă alătur celor care încurajează!

 7. Nu, prietene, nu abandona! Sunt de acord cu cei care te-au sfătuit să-ți creezi un nou blog! Fă-o! La fel cu pozele! Ești un om inteligent, vei găsi soluția să le prelucrezi! Spor!

 8. Offf așa am și eu probleme cu Gmail-ul că nu mai am spatiu deloc și am adresa de atâția ani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: