Aiurea prin Trascău.

Pe la bază, doar pentru poze.

https://fosile.wordpress.com/https://fosile.wordpress.com/https://fosile.wordpress.com/https://fosile.wordpress.com/https://fosile.wordpress.com/https://fosile.wordpress.com/https://fosile.wordpress.com/ Am vrut să pun mai multe poze, dar nu mă mai lasă WordPress-ul. Zice că nu mai am spațiu de încărcare.

E clar, asta este.

Probabil se va încheia aici acest capitol.

Să fiți fericiți!

Publicitate

7 răspunsuri

 1. Caută o soluție pentru că tu faci poze frumoase!

 2. Păcat că nu vom mai vedea imagini frumoase! De unde știm că nu avem spațiu de încărcare?

 3. Am observat acum în concediu că doar câteva poze puse din telefon au ocupat mai mult spaţiu decât vreo 4 „miercurea fără cuvinte” unde pun şi câte 10-15 poze. Scriu din 2013, am ratat foarte puţine MFC şi la fiecare articol am o fotografie şi, cu toate astea, am doar 42 la sută spaţiu ocupat. Pozele puse din telefon ocupă foarte mult spaţiu.
  Se pot micşora, se poate umbla la rezoluţie. Ar fi păcat să nu le mai puneţi aici.

  • Nu fac poze cu telefonul, că nu reușesc să încadrez imaginile așa cum aș vrea. Cu ap. foto. Dacă ei zic pui joaca, asta e. De prin 2011 tot am pus tot felul și nu-mi vine să șterg nimic.

 4. E frumos si pe la baza! 🙂
  **
  Nuuu! Ar fi pacat sa nu mai vedem fotografii! Pentru mine, cel putin – arati locuri unde nu cred ca voi ajunge.
  Probabil ca or fi mai multe solutii de a rezolva problema spatiului, fara „varianta platita”, dar trebuie sa intrebi pe cineva care se pricepe.
  Stiu o singura solutie, de amator, dar complicata – in sensul ca ia timp: o serie de poze vechi (postate) sa copiezi pe PC, sa le micsorezi si, eventual, sa le postezi in colaj (colajele ocupa mai putin spatiu). Un program care permite incarcarea fotografiilor in colaje este PIXLR X (e gratis, e online si se poate lucra fara a avea cont pe site). Ma gandesc ca poti incerca doar cu o serie de foto vechi (dintr-o postare veche, adica) si apoi reincarci colajele in exact aceeasi postare. O astfel de modificare va „suna” pentru robotii Go ca o „actualizare” si am inteles ca robotii acestia iubesc actualizarile. 🙂
  Doar zic… Mi-ar parea tare rau sa nu mai vad poze. Sau… faci alt blog?! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: