Apus

5 răspunsuri

 1. Am reușit cu greu,urmînd pașii propuși de Potecuța. Dar este greoi, nu știu unde să pun comentarii explicative,pozele sînt mici.
  Să-și frigă sistemul.

 2. Pfuu… Au complicat lucrurile sa fie mai accesibile blogurile de pe mobil. 😦 Si al Blogger e o porcarie cu pozele… Dupa ce e incarcata in draft trebuie clic pe poza, se albastreste si are in colturi patratele de care se poate „trage” cu mose-ul (pt diferite dimensiuni), dar e si un „instrument” separat pentru alegerea dimensiunii. Pentru legenda tot clic pe poza, si se deschide o „ferestruica” cu ceva instrumente de editare; la Blogger apare un „creion” care trebuie apasat si putem scrie „legenda”, „text aternativ” sau „titlu”.
  Poate e un sistem asemanator si la WP…

 3. Am aruncat o privire pe blogul WP facut numai pt a putea comenta pe unele bloguri. Dupa incarcarea pozei aceasta poate fi aliniata stanga, centru, dreapta prin clic pe cele 3 liniute orizontale (doua subtiri si una mare) din fereastra care se deschide „pe poza”. Sub poza poate fi scrisa legenda/explicatia (are fereastra separata pt editare, includere link s.a.) Poza se mareste tragand de „buline”, cum a scris Florin.
  Cel putin, asa apare la mine in noul editor de pe WP.

 4. Mă bucur a fost de folos informaţia. Atât am reuşit şi eu… în rest e o mare ceaţă.

 5. Au fost prinse foarte bine aceste minunate imagini ale amurgului. Din septembrie, s-a schimbat tehnica de lucru pe calculator.Abia acum am reușit să trimit un comentariu. Este primul pe care îl trimit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: