De-ale mele

Eram hotărît să pun numai poze, dar… de data viitoare.

Eu așa știu și așa am procedat întotdeauna.Dacă am acceptat ceva sau am fost de acord să fiu plătit pentru a face ceva, am făcut.

Si am această pretenție și de la la alții.

Zice o vorbă că oțetul, stafidele și brînza cu mucegai au fost inventate de Poșta Română.

Ieri și astăzi am stat în poziție de drepți în așteptarea  poștăriței să-mi aducă cuponul.

Am stat acasă, n-am făcut zgomot deși în cazul că nu aș auzi că este cineva la ușă aude cățelușa și latră de se aude în tot blocul.

Cînd am coborît cu cățelușa pentru plimbare am găsit în cutia poștală aviz. Asta înseamnă că n-a avut chef să urce pînă  la etajul patru.

Nu mă interesează cheful ei.A acceptat să facă această muncă, n-are decît să o facă.Cu atît mai mult că nu mai trebuie să ducă o tonă de scrisori și ziare și din ce în ce mai puțini bani căci tot mai mulți aleg să fie plătiți pe card.

Asta înseamnă că mîine trebuie să merg la OP de care aparțin, să aștept una, două sau trei ore- așa se mișcă și angajatele oficiului.

Nu vreau să fiu, neaparat, rău.Dar pot fi atunci cînd cineva crede că poate dispune de timpul meu.

 

 

5 răspunsuri

 1. Un interfon la intrare ar putea rezolva problema .

 2. Tot e bine. Mie, noua poștăriță, mi-a lăsat talonul în cutia poștală comună a casei. Spre bucuria vecinei curioase. 😦 A lăsat și 3 taloane ale unora care au domiciliul, dar nu locuiesc pe-aici. Presupun că ridică talonul de la oficiul poștal. Mi s-a pus pata și am făcut sesizare.

  • Am fost acum la OP. La 5 persoane a durat 45 de minute pînă am ajuns și eu.Mi-a luat buletinul și s-a dus să caute.După aprox 5 minute am întrebat-o tare, să audă de pe unde este, că acum îl desenează.
   Am făcut reclamație și pentru poștăriță și pentru persoana de la ghișeu, iar un alt domn a făcut și el, căci a așteptat 30 de minute să-i aducă pensia.El a mai rămas căci… nu era deschisă casieria.
   Cumplit!

 3. Nimic nou sub soare. Eu am primit acum o săptămână, cam pe 14 septembrie, trei plicuri deodată. Conțineau avize care expirau în iunie, iulie, respectiv august…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: