Gunoiul

Am văzut zilele trecute doi miliţieni  locali că făceau fotografii la locul de colectare al gunoiului.Sînt curios dacă vor să amendeze firmele de colectare sau asociaţiile de proprietari din zonă.

Pe aici se colectează selectiv de doi ani.Adică au instalat niste tomberoane subterane în care se depune, selectiv , gunoiul.Din păcate firmele de salubriate nu descarcă selectiv gunoiul, ci la grămadă şi atunci, normal că ne întrebăm ce sens are să-şi piardă oamenii timpul cu alesul gunoiului.

Din păcate nu poţi depozita în chestiile alea materiale mai mari gen geamuri, uşi, canapele, televizoare şi alte chestii de pe acasă, cînd îl apucă pe om pofta de schimbare sau mai moare cîte un bătrîn, iar urmaşii aruncă tot ce era prin casa omului, renovează şi vînd.

Am întrebat peste tot unde pot fi depozitate acest tip de gunoi, dar nimeni n-a ştiut să-mi răspundă.De la Primărie au spus că TREBUIE să vină, odată pe lună, cei de la salubritate cu container şi să adune tot. In ultimele 5 luni n-a fost nici un container să colecteze gunoiul mare şi e plin, jur împrejurul instalatiei de materiale de construcţii, resturi vegetale de la tunderea gardurilor vii şi alte nenumărate.

Sînt curios ce urmează.

2 răspunsuri

  1. Urmează ca gunoaiele să fie năpădite de bălării, contribuind din plin la modificarea peisajului… 😦

    • Nu chiar.Au venit cu un container şi au luat resturile rămase de la tăierile gardurilor vii.Mai trebuie luate resturile din construcţii şi mobilierul.
      Sînt, încă, tot acolo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: