Poza 244

https://fosile.wordpress.com/

S-au mai vîndut și demolat două case.

Nu-i bai.Va crește altceva acolo, probabil încă un bloc, dar sper să nu se atingă de bradul din imagine și nici de ce a mai rămas din grădina din spate.

8 răspunsuri

 1. M-as bucura si eu, dar…ce mai conteaza un bradut!?

 2. Printre primele demolări în zona mea (acum peste 25 ani) a fost o casă splendidă, una în care s-au făcut filme. Cu stil, cu terasă și cu castani. Demolatorul nu a avut noroc. Încă nu a reușit să vândă spațiul. A rămas un castan singuratic și o curte năpădită de verdeață.

  • Măcar a rămas castanul.In spatele blocului în care locuiesc erau case.Cînd au murit proprietarii, urmaşii au început să le vîndă şi s-au construit, deja, trei blocuri.Sînt aproape lipite, dar ce importanţă are .Sînt la cinci minute de centru.Au fost tăiaţi din grădinile acelor case nuci de suta de ani, tei, cireşi, pruni, meri şi nenumăraţi alţi copaci, fără a se planta altceva.Doar blocuri.
   Se zice pe ici pe colo de blocurile comuniste, că erau apropiate.Aia erau mici copii, pe lîngă ce şi cum se construieşte acum, fără să se ţină cont de nimic ( urbanism, estetică etc).
   De cîte ori constat că s-a mai demolat o casă rămîn surprins şi mă întristez.Se urîţeşte oraşul şi prin construcţii şi, mai ales, prin dispariţia grădinilor, a verdelui.

 3. Parcă ar fi o „rană” acel loc unde au fost cândva niște case, în care au trăit niște oameni…cu istoria lor…Doar bradul mai vorbește despre ceea ce a fost… Cât o mai „vorbi” și el…

 4. Bine ar fi să nu. Dar… slabe şanse.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: