La intrare

13 răspunsuri

 1. Mi-a sărit în ochi anacronismul. Și nu știu dacă tu ai vrut să fie așa sau doar ți-a ieșit. Minunăția ieșită de sub ciocanul fierarului acum peste o sută de ani probabil, superba structură a lemnului, ce-și arată vechimeași-ți fură privirea și… una dintre cele mai noi cuceriri tehnologice.

  • Am vrut eu să se vadă toate. Mie mi-a sărit în ochi clanța montată invers.Poate dintr-o greșeala ( un Dorel local) sau intenționat, tocmai pentru a sublinia noul și vechiul împreună.

   • Am mai văzut o poartă la care împingătorul era de tip sigiliu cu nenumărate îmbîrligături- proaspăt făcut din fier forjat și încă nevopsit- alături de senzorul pentru deschidere automată.Mi s-au terminat bateriile la aparatul foto și nu se întrevedea vreun magazin cu așa ceva în apropiere.Sper să mai ajung la Sighișoara.

   • Ciudat este că ochiul mi-a fost atras și de mânerul în sine, ceva îmi spunea parcă să mă uit mai atent, dar nu am sesizat montajul invers decât când citeam răspunsul tău. Nu eram cu ochii pe mâner, dar mi-am dat seama ce anume mă incitase la el (am memorie vizuală destul de bună).
    Sunt adevărate bijuterii aceste obiecte realizate de fierarii de odinioară. Unde mai pui că lipeau bucățile doar din ciocan, fără aparat de sudură sau alte alea.

 2. Super-tareeee… mai lipsește senzorul de mișcare…

 3. E interesant amalgamul ăsta de vechi şi nou şi nici nu ştiu dacă tehnologia aia e-n plus sau dacă tocmai ea completează „tabloul”.

 4. Tradiție și modernism! Fain!

 5. Mie îmi pare a semăna cu o jumătate de mustață bine răsucită. 😀 Oricum are impact vizual. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: