De-ale mele

Mi-e greu să pricep.

Mulți s-au arătat interesat de pietre.De cele brute.Pe site-urile de specialitate un gheizerit de 100g se dă cu 5 dolari plus 35 dolari transportul.Eu le ofer cu 50 lei kg și…

Mulți s-au arătat interesați de cărți de specialitate.Cînd le ofer primesc likeuri.

Am o singură pretenție.Să vină după ele, indiferent că sînt pietre sau cărți.Am trimis o piatră în jud.Neamț prin curierat rapid și a ajuns în 28 de zile, iar  liber de la lucru nu-mi iau pentru a merge la poștă.Măcar atît să facă, dacă nu merg pe teren după ele.Dacă nu-și consumă benzina, dacă nu-și udă picioarele și nu-și rup spatele cu greutatea lor.

Bag sama că nici așa nu e bine.

Nu-i bai! Nu merg cu ele înapoi de unde le-am luat, dar le pot băga într-o fundație, în beton.

6 răspunsuri

 1. Haha! Lucrul cu oamenii.

 2. O fundație de lux care însumează câteva sute (poate mii…) de km! Firește că e greu de crezut deocamdată. Mai aveți alternativa unui muzeu căruia să i le faceți cadou… deși eu zic să mai aveți răbdare. Cine știe de unde sare iepurele.

  • Un fel de Marele zid românesc?
   In urmă cu 15 ani am oferit Universităţii de Vest din Timişoara o piesă rară, reprezentativă din Apuseni .Au acceptat, cu bucurie şi cu condiţia să o duc eu la Timişoara.
   Le-am urat cele bune.
   Cred că au înebunit şi iepurii, că nu mai sar cum ar trebui.

  • Stii, decît să stea ascunse prin cutii, lăzi,pivniţe, mai bine le dau.Vorba aceea, dacă nu dai nu primeşti.Am făcut o ofertă de donaţie, aseară, pe internet.Am deja şapte adrese cu doritori din toată ţara pentru materialul brut.Oboseala mea constă în a face coletul şi a-l trimite, cu plata la destinaţie.
   Printre pasionaţi se vor alege cei care vor dori să ajungă pe teren , să caute şi să găsească singuri minunăţiile minerale şi numai cîţiva vor fi cei care vor dori să prelucreze să stoarcă din piatră adevărata frumuseţe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: