Aştia nu-s normali.

Aştia fiind Primăria sau Consiliul local sau cine naiba administrează parcările în Cluj.

Trebuind să ajung la Chirurgie I, normal că am ales să parchez în parcarea primăriei.Cea din piata Lucian Blaga, din spatele primăriei.

Si asta, ca să nu ocolesc jumate Clujul pentru a ajunge pe str.Clinicilor unde nu-i sigur că aş fi găsit loc de parcare şi…

Buun!

Ne-am zis că ora de parcare în centru fiind 2,50 lei, iar maşina a stat acolo o oră şi cinci minute, ne costă cam trei lei.

Am muţit cînd am văzut că automatul de la ieşire m-a taxat cu 7,50 lei.

Acum înţeleg de ce parcarea este aproape goală, iar în jur pe străduţe şi pe trotuare e plin de maşini.

Dacă aşa  procedează cu toate parcările făcute sau în curs de facere, pot să le frigă împreună cu familiile lor de nehaliţi !

Deci, la Cluj nu e rezolvată problema parcărilor.

Mai nou, ca să nu ne plictisim, au reînceput excavările prin centru.Adică vor să pietoneze o parte a pieţei Unirii, desfiinţînd astfel citeva sute de parcări şi obligîndu-i pe cei care trebuie să circule prin zonă să facă o grămadă de kilometri, asezonaţi cu zeci de semafoare, pentru a ajunge dintr-o parte în alta a centrului oraşului.

Deci clar.Aştia nu-s normali!

10 răspunsuri

 1. Aceeasi tocanita cu mizerie si aici…nu esti singur pe lume! 😄

 2. Adică până astăzi ați avut altă părere?

  • Nu eram chiar atît de convins.
   Acum sînt.
   Mă gîndesc, că or fi făcut înţelegeri cu benzinăriile.Altfel n-ar avea motive să prelungească plimbarea maşinilor prin oraş. Au montat o grămadă de denivelări la intersecţii, la mijlocul unor străzi şi aiurea, doar să încetineşti şi să porneşti de nenumărate ori.

 3. Oooo! Nimic nou sub soare! 🙂
  Din fericire, in BV au scos „denivelarile” (au facut oamenii galagie) cam de peste tot (au montat la un moment dat in zonele unde aveau prea des loc accidente pe trecere de pietoni).
  La noi sunt foarte multe strazi cu sens unic, si avem destul de ocoliiiit, uneori…
  Hm. SI aici vor sa faca „pietonala” intr-o zona de parcare, din spatele hotelului Aro… Sper sa se opuna lumea cu succes si cu aceasta ocazie.

  • La noi, nu iese lumea pentru problemele locale, iar tineretului i se fîlfîie de săpături, copaci tăiaţi, betoane sau că pe perioada Untoldului localnicii îşi cer moartea, că n-au somn, că-i aglomerat, că…

 4. Cineva are de castigat, numai comisioanele cat or fi fost…

 5. Vino o zi în „leagănul de cultură și civilizație” București și o să realizezi ce norocoși sunteți voi acolo, de fapt. Pe scurt, orice chestie nasoală din Cluj înmulțește-o cu 1.000 și o să ai dimensiunea iadului în care ne zbatem noi. Evident, asta nu vă rezolvă vouă problemele, dar capra noastră chiar e pe ultima sută de metri și purceaua e deja moartă în coteț.

 6. ce situație neplăcută!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: