De-ale mele

Speram sa aud (vad) cum vuieste tara, sa se remarce „generatia FB”, sa iasa in strada lumea.Dar a trecut mai mult de o saptamina si nimeni nimic.

Pai cum adica, vine doamna ministru de finante la tv si intreaba mirata de ce au romanii pretentii, ca in Africa sint tari unde se lucreaza pentru 2 lei.

Domnul prim ministru ar fi trebuit sa o demita imediat.Dar n-a facut-o.Si nici altcineva nu a sesizat faptul ca noi nu traim in Africa, ci intr-o tara a UE. Si culmea,UE are alt nivel de trai decit prin Africa, desi la noi nu se aplica.

Hai, daca tot n-a demis-o, sa ne dea exemplu doamna ministru de finante si sa munceasca ea, un an, pentru doi lei pe luna.

6 răspunsuri

  1. Asa ar fi corect. Sa ne demonstreze ea cum se poate trai cu 2 lei pe luna.

  2. Ministrăreasa cu pricina face parte din SISTEM, iar sistemul este corupt, generază corupție, este imposibil de reformat. Până omenirea nu va înțelege că mergem într-o direcție greșită, nu facem decât să batem apa în piuă. Temelia sistemului care conduce lumea este putredă, trebuie înlăturată și construită o societate bazată pe MERITOCRAȚIE.

  3. Hehe, subscriu și eu! Mai ales că madam ministreasa a uitat să ne spună prețurile din Africa! 😀

  4. Eu am văzut Facebook-ul vuind de poze cu ministreasa asta. Probabil ca sunt abonat la site-uri mult mai agresive privind politica. Si poate ca și prietenii mei de pe Facebook sunt mai rebeli de felul lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: