Alte rautati

Bag sama ca azi am rautati in program.

Am vazut afise cu Hrusca.Va concerta la Cluj si nu numai.

Si stau eu asa, strimb , sa pot judeca oblu (drept) si ma gindesc ca si-o inchipui omul (Hrusca) ca in Romania nu sint coruri manastiresti, coruri bisericesti, coruri de-ale institutelor teologice, cintareti de muzica populara, de muzica usoara si alti nenumarati cintareti care cu ocazia sarbatorilor de iarna cinta colinde si alte cele si neaparat trebuie sa vina el sa puna lucrurile la punct.

Adica, sta omul tot anul in Canada si cind le-ar unge un pic si sufletul romanilor de acolo si de prin SUA cu niste colinde, cu niste muzica de pe acasa, in dulce graiul maramuresan, el vine in tara…

Anunțuri

12 răspunsuri

 1. Păi i se face dor de ţară şi leii româneşti. Na, că m-am molipsit de la tine! :))

 2. Cine știe… Poate că nu are atâta căutare în Canada și în SUA cum are în România. Altceva decât colinde nu cântă… Tot aici iese banul!

  • Celor de acolo nu le-o fi dor…

   • Le-o fi si lor dor… mai ales lor…. cand esti depRte de casuca simti acut dorul de ACASA si tot ce tine de obiceiurile din locurile de bastina….
    Probabil… ca aici se lasa cu mai mult banet, stiu eu?!

 3. Cu tot respectul pentru artist şi pentru serile de Ajun în care îl ascultam pe casete… deja pare plafonat. Şi tot nu ştiu ce înseamnă „ler”. Sunt rea? Că nu am vrut.

 4. În perioada sărbătorilor de iarnă împușcă mai multi lei cu un singur drum dus/întors. Vine la origini, sărbătorește cu familia lărgită și câștigă mai bine decât ar câștiga în Canada în această perioadă. Asta se chiamă …eficiență, pragmatism…îmbinarea plăcutului cu utilul.

 5. Corect, acum e momentul !
  Si unii mai si „lacrimeaza”..

 6. Așa cum s-a plafonat și el în repertoriu, sunt mulți și cei care rămân cu aceleași preferințe. Mai ales cei bătrâni și nostalgici.

 7. Leru’ se vinde numai pe lei, io așa cred… 🙄

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: