Poza 133

https://fosile.wordpress.com/

Reclame
« »

8 răspunsuri

 1. Asa am eu acoperisul…numai ca este mai bine intretinut, adica a tot fost dat cu substante care sa-l intretina…de la pacura la tot felul de combinatii…

  • Fain.
   Da nu are miros greu cind il bate soarele ( de la pacura) ?

   • Pacura se da cand dranita sau sindrila este foarte uscata, cand timp de cca. 3-4 zile nu a plouat. Pacura se da calduta si initial trebuie sa fie suficient de vascoasa. Inmuiata de caldura va fi absobita de sindrila iar mirosul dispare dupa cca. o zi,doua…Am mai dat si cu alte combinatii protectoare…dar tot pacura este „sfanta”…
    Ideea este sa ai cat mai putina tabla, plase de sarma, tot ceea ce poate ecrana sau conturba campurile energetice…benefice. Bineanteles ca ideal ar fi sa nu ai nici multe aparate electrocasnice in priza, mai ales pe timpul noptii in dormitoare.
    Nu uit cum intr-o vizita a unei cunostinte, persoana respectiva mi-a marturisit ca era dependenta de pastile de dormit. Luata de val, cand a venit pe la noi, a uitat sa-si mai ia pastilele si a doua zi dimineata ne-a marturisit ca a dormit „neantoarsa”…pana dimineata… Ca a fost oboseala, mediul neviciat…sau o combinatie a acestora(?!), cert este ca somnul intr-o casa din lemn, lut si cam atat…nu poate fi decat…normal.
    Cred ca te-ai obisnuit…cu explicatiile mele…logoreice…

   • Ma gindeam doar la miros.Dar daca zici ca dispare cu timpul, e in regula.
    Partea cu odihna in case din lemn sau lut fara accesorii( cabluri electrice sau aparatura de orice natura) o stiu din proprie experienta.

 2. Zale de lemn… Superbe !

 3. Cat e de frumos un astfel de acoperis si cand ne gandim cat se promoveaza cele care n-au nimic in comun cu natura! Doar vedem cate unul la 10 km distanta cat de albastru, rosu ori portocaliu este!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: